Aanmelden

In het nieuwe schooljaar hebben we in de 1e klas plaats voor 51 leerlingen. De procedure en het aanmeldingsbeleid vindt u via deze link.
Plaatsing tijdens het schooljaar en in hogere klassen is afhankelijk van of er plaats is en of de nieuwe leerling in te passen is in de bestaande klassen.

In verband met Corona kunnen de open dagen en persoonlijke rondleidingen helaas niet doorgaan. Bel nu voor een persoonlijke rondleiding of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in om teruggebeld te worden.

Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelding betekent niet automatisch plaatsing. Aangemelde leerlingen moeten aan de criteria voor het Praktijkonderwijs voldoen, passen binnen het ondersteuningsprofiel van de Poort en bij meer dan 51 aanmeldingen moet er geloot worden.

Bij plaatsing zijn er 2 voorrangsregels: een aangemelde leerling die aan de eisen voor plaatsing voldoet heeft voorrang en hoeft niet mee te doen bij een eventuele loting, als:

  1. een (half-, stief-) broer of (half-, stief-) zus op de school van eerste keuze zit.
  2. een van de ouders op de school van eerste keuze werkt;

N.B..: Deze voorrangsregels gelden alleen bij de aanmelding voor de school van de 1e keus.

Aanmelden kan vanaf zaterdag 12 februari 2022 tussen 10:00 uur en 12:00 uur tot en met vrijdag 25 februari 2022 op werkdagen tussen 8:00 uur en 15:00 uur.

Donderdag 7 april 2022 tussen 15:00 uur en 17:00 uur krijgt u te horen of uw kind geplaatst wordt op de Poort of op een andere Praktijkschool, of dat uw kind niet naar het Praktijkonderwijs kan en naar een andere schoolsoort wordt doorverwezen.

Online aanmeldformulier

Hieronder vindt u het online aanmeldformulier. Zorg ervoor dat u een foto van het ID bewijs en indien aanwezig de zorgpas van uw zoon/dochter opgeslagen heeft op de computer. Deze dient geüpload en meegezonden te worden. Liever met pen invullen? Download dan het formulier hier.

U krijgt een PDF bestand opgestuurd welke uitgeprint en ondertekend moet worden. Controleer ook uw SPAM box of Ongewenste mail folder,