Home » Leerlingen » BAL.com

BAL.com

logo bal.com - 7BAL.com staat voor Buitenschoolse Activiteiten Leerlingen commissie. Wij proberen iedere maand een sportieve, spannende, avontuurlijke en spectaculaire activiteit te organiseren die na schooltijd plaats zal vinden. Je bent vrij om te bepalen aan welke activiteiten je mee wil doen. Aan een aantal activiteiten zijn kosten verbonden, al proberen wij deze vanzelfsprekend zo laag mogelijk te houden.

De volgende BAL.com activiteit is …. (nog niet bekend)

Bal.com 3-tegen-3 voetbaltoernooi

In de voorrondes werd er gespeeld op kleine veldjes en de finale vond plaats op het grote veld. Op 15 december werd er een heus 3-tegen-3 zaalvoetbal toernooi gespeeld.
De finalisten waren de heren van klas 4 en 1b2. Na een doelpuntrijk gelijkspel na de officiële speeltijd (3-3) werd er verlengd en bleken de heren van klas 4 het best met de druk om te kunnen gaan. Zij hebben het het toernooi dan ook op hun naam geschreven.

IMG_1721 IMG_1723 IMG_1725

Trampoline springen @ Planet Jump

Op 13 november was de eerste BAL.com activiteit een feit. Met meer dan 30 leerlingen zij we gaan springen in een kerk bij Planet Jump .

Iedereen sprong, stuiterde, rende of danste over de vele trampolines. Klik hier onder op de link voor een filmpje.

IMG_1404

BAL.com Duinstraat Dart Toernooi 2014 wordt gewonnen door Jerry.Dartbord

Dinsdag 1 april was het zo ver, een dart toernooi op de Duinstraat. In een echte dartarena werd er gestreden voor de felbegeerde titel van het DDT. Zes topspelers, twee scheidsrechters en de blinkende beker gaven het toernooi extra allure.

In twee poules van ieder drie spelers werd er na schooltijd gestart met het toernooi. Al snel werd de titelfavoriet, Robin, op achterstand gegooid en verloor hij hierdoor zijn eerste partij.
In de andere poule stond rookie (nieuwkomer) Arvind zijn beste pijlen te gooien. Hij won alle poulewedstrijden met gemak en ging als nummer 1 door naar de kruisfinale.

Twee kruisfinales werden gespeeld door: Arvind vs. Robin en Justin vs. Jerry.
De finalewedstrijd voor plek 5 en 6 ging tussen Winay en Donnie.

In de finale stonden uiteindelijk de nummer 1 en 2 uit poule B en ging Jerry er met de titel van door. De derde plek werd in beslag genomen door Arvind, die volgens hemzelf met een heel relaxed gevoel het toernooi heeft gespeeld.

Jerry van harte gefeliciteerd met het kampioenschap!

Eindstand:
1. Jerry
2. Robin
3. Arvind
4. Justin
5. Donnie
6. Winay

bal.com1

De nummer 1 & 2, Jerry en Robin

bal.com3

De spelers van het DDT

 

Kijk hieronder voor foto’s en verslagen van de afgelopen BAL.com activiteiten.

 

BAL.com activiteit BEACHVOLLEYBAL is groot succes.

Donderdag 25 april hebben wij met twintig enthousiaste leerlingen een beachvolleybalclinic gekregen in het Lindobeachcenter.
Onder begeleiding van geselecteerde Nevobo (NEderlandseVOlleybalBOnd) docenten werden de leerlingen klaargestoomd voor een beachvolleybaltoernooi met twaalf teams. Naast vier teams van De Poort waren er  zes teams van de Vrije School en twee teams van het Diamantcollege.

Oefenen
Voorafgaande aan het toernooi kregen de leerlingen de basistechnieken van het beachvolleybal te oefenen. In verschillende groepjes werden alle technieken onder handen genomen.

Nadat de leerlingen een uur hadden geoefend werden de teams ingedeeld voor het beachvolleybaltoernooi. De wedstrijden werden gespeeld tegen teams van de Vrije School.

De finale
Uiteindelijk kwamen er na vijf rondes twee finalisten uit waaronder team 1 van De Poort en team 3 van de Vrije School. Welk team er als eerst vijf punten had gescoord was de kampioen van het beachvolleybaltoernooi.

Na een 2-0 voorsprong werd het spannend aangezien de Vrije school drie punten op rij scoorde. Gelukkig kwam De Poort langszij door 4-3 te scoren. De winst was bijna binnen en de druk was groot op de leerlingen. De Vrije School scoorde nog één laatste keer waarna het winnende punt werd gescoord door team 1 van De Poort.

 

Hieronder foto’s van de winnaars van het basketbaltoernooi.

De nummers 1 & 2 van het basketbaltoernooi op het Landrépad.

De nummers 1 & 2 van het basketbaltoernooi op het Landrépad.

De nummers 1 van het basketbaltoernooi op de Duinstraat.

De nummers 1 van het basketbaltoernooi op de Duinstraat.

De nummers 2 van het basketbaltoernooi op de Duinstraat.

De nummers 2 van het basketbaltoernooi op de Duinstraat.