Home » Leerlingen » Beveiligd: Foto’s & Video » Diploma uitreiking 2013

Diploma uitreiking 2013

Donderdag 4 juli hadden we de diploma-uitreiking. In de school hingen al een heleboel foto’s en nadat de schoolverlaters even hebben geborreld en geproost mochten ze naar de aula waar alle ouders, familie en vrienden klaar zaten. Na een toespraak van de directeur en de vertoning van een filmpje (zie hieronder) werd iedereen naar voren geroepen voor een persoonlijke toespraak van de mentor.

Het was goed te zien dat iedereen trots was. De familie op hun zoon of dochter en de docenten op hun pupillen, maar de leerlingen zelf straalden nog het meest!

We wensen alle leerlingen het beste voor hun toekomst en hopen iedereen nog een keer terug te zien. Bedankt voor de geweldige jaren op De Poort!


3 Comments

 1. Comment by Een oude student van 2005-2006:

  Foto’s van voorgaande jaren zijn verwijderd zo te zien, want kan niks terug vinden buiten marktplaats.nl.

  Ik ben alle namen van de docenten vergeten: Foto 6050 gaf computerles aan ons, foto 5968 was mij 4 docent waar ik les van kreeg( meneer spaans als het goed is)foto 5999 docent met grijze/lange haar was de eerste docent die les aan mij gaf en daarnaast (rechts gaf ook les met de eerste docent) dus valt bij tweede.

  Waar kan je al die namen vinden? Ik wil leuke berichten sturen nasr mij oude docenten.

 2. Comment by M.E. Grund:

  We willen binnenkort een pagina maken met alle docenten die nu werkzaam zijn op De Poort. Foto’s en informatie van voor 2013 staan inderdaad niet meer op de site, omdat we vorig jaar een hele nieuwe site hebben gekregen.

  Heb je al gezien dat we volgend schooljaar een nieuw gebouw krijgen? Houd deze site maar goed in de gaten, want je bent altijd welkom op de opening. Kan je gelijk alle bekenden een handje schudden.

  Gr. M.E. Grund

  • Comment by Reactie terug van oude student:

   Idd dat zou echt fijn zijn want ik wil graag docenten namen en zelfs foto’s ze vinden.

   Dat zag ik toen ik ondertussen aan het zoeken was, ik zal meteen naar oude klasgenoten zoeken om met ze alle langs te komen om handen te schudden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *