Skip to main content
Nieuws

Beroepenbeurs ‘First date, First job’

Beroepenbeurs ‘First date, First job’ biedt praktijkonderwijsleerlingen unieke speeddate-ervaring met professionals!
Woensdag 20 maart jl. hebben onze derdejaars leerlingen een onvergetelijke ervaring opgedaan tijdens de beroepenbeurs “First date, first job”.

Deze beurs bood leerlingen de mogelijkheid om te speeddaten met meer dan vijftig beroepsbeoefenaars, waarna zij matches konden maken met hun favoriete date.
Met een warm onthaal en onder luid applaus werden de leerlingen ontvangen op de beursvloer, waar ze direct begonnen met netwerken. Professionals uit diverse sectoren stonden klaar om de leerlingen te informeren over hun beroep. Dit bood een unieke kans voor de leerlingen om direct in contact te komen met volwassenen die met passie over hun werk spraken.
Het interactieve karakter van dit evenement biedt leerlingen een unieke kans om hun horizon te verbreden en zich te oriënteren op de diversiteit aan beroepen en de mogelijkheden na het praktijkonderwijs.

In de komende weken zullen de leerlingen op bedrijfsbezoek gaan bij hun “date”, waardoor ze een nog beter beeld krijgen van het beroep, de werkomgeving en de benodigde vaardigheden om dit beroep uit te oefenen.
Deze beroepenbeurs was een groot succes ook dankzij de deelnemende beroepsbeoefenaars!

 

2024 Beroepen Beurs de Poort praktijkonderwijs (youtube.com)

 

Terug naar het nieuws