Skip to main content
Nieuws

Summercamp Heino (Bovenbouwkamp)

Dag 1: Vandaag zijn we met wat vertraging toch goed aangekomen in Heino. De leerlingen mochten na een korte wandeling van een uur hun spullen uit de bus halen en naar hun kamer brengen.

Toen kon het kamp pas echt starten met een uitleg van de “challenge”. Wat kan jij dat iemand anders niet kan? Het zorgde voor grote hilariteit bij leerlingen en docenten. Om 18:00 uur was het tijd voor het diner wat deze avond bestond uit pizza of nasi om daarna met een andere school op het terrein een super leuk en respectvol partijtje te gaan voetballen, basketballen of juist lekker chillen.

Doordat iedereen zich zo goed vermaakte liep het programma iets uit, maar dat mocht te pret niet drukken. Het was dan eindelijk tijd voor het casinospel om je daarna klaar te maken voor een feestje in de disco.

Al met al wat het een super gave eerste dag en kijken we uit naar morgen waar ook weer leuke activiteiten gepland staan.

Dag 2: De tweede dag stond volledig in het teken van survivallen. Leerlingen begonnen met kano varen, boogschieten, klimmen op de klimmuur, samenwerken bij de Jacobsladder en de trapezesprong. De meeste leerlingen hebben hun grenzen verlegd en lieten zien dat ze doorzettingsvermogen hebben als het even niet lukt of toch net dat stapje meer kunnen doen als het moeilijk wordt. Echte toppers waar we met recht trots op zijn!

Na een heerlijke lunch met een kroket op brood gingen we weer terug om ook onszelf uit te dagen op de high ropes. Ongelofelijk wat de leerlingen hier hebben laten zien!

Het einde van de middag nog even chillen in het zwembad of een wandeling naar het dorp om ons daarna weer klaar te gaan maken voor het diner, uiteraard gevolgd door nog wat activiteiten en een discoavondje.

Hieronder nog wat meer foto’s toegevoegd van deze geweldige dag!

Terug naar het nieuws