Open dagen


Aanmelden

Wilt u 12 februari ook naar de Poort komen om uw zoon of dochter in te schrijven? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen u terug met meer informatie. Om het inschrijven zo soepel mogelijk te laten verlopen is het handig als u het aanmeldformulier alvast invult, zodat u dit 12 februari kunt inleveren. Klik daarvoor op onderstaande knop met meer informatie over het inschrijven en wat u mee moet nemen op 12 februari.

Aanmelden, hoe gaat dat?

Opgeven inschrijfdag 12 februari en persoonlijke kennismakingsgesprek

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de open dag. Vanwege de maatregelen zijn we genoodzaakt om de open dag niet door te laten gaan. Natuurlijk hebben we ook deze keer een super goede oplossing. Op onze site komen filmpjes te staan van leerlingen van onze school die jou een rondleiding geven door de school. Daarnaast willen we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek bij ons op school, zodat je toch nog even binnen bent geweest en sfeer hebt kunnen proeven.

Via dit formulier kan je alvast aangeven of je teruggebeld wilt worden voor een afspraak en je kunt aangeven of je zaterdag 12 februari aanwezig bent om je in te schrijven op onze school. Omdat we niet iedereen tegelijk kunnen ontvangen binnen de huidige maatregelen bellen we je zo spoedig mogelijk om een tijd af te spreken waarop je langs kunt komen op 12 februari.

Liever iemand spreken om een afspraak te maken? Dat kan natuurlijk ook altijd!!! Bel met 0703588970.
  • Deze gegevens hebben we nodig voor de bevestiging van uw aanmelding voor de inschrijfdag op De Poort op 12 februari 2022.

    Daarnaast moeten wij van het RIVM iedereen die de school binnen komt registreren. Uiterlijk twee weken nadat u bent geweest zullen wij deze gegevens weer verwijderen indien u geen extra informatie meer wilt ontvangen.
  • Elk mailadres kan maar 1x gebruikt worden om je aan te melden.
  • Geef hieronder aan of u op 12 februari naar de Poort wilt komen om uw zoon of dochter in te schrijven. Welke tijd heeft uw voorkeur? We zullen proberen om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.