Webshop Praktijkschool de Poort


Wij proberen onze leerlingen op zoveel mogelijk vlakken kennis te laten maken met de arbeidsmarkt. Een branche die bijna elke dag van ons leven beïnvloed is die van de digitale detailhandel, oftewel de webshops.

Vanuit de leerlingen die stage gaan lopen horen we ook steeds vaker dat zij voor de winkel waar zij werken digitale producten moeten verwerken. Producten die besteld worden moeten worden ingepakt en verzonden en de voorraad moet bijgewerkt worden.

Met dat in het achterhoofd hebben we een eigen webshop geopend waarin we producten verkopen die door de leerlingen zelf geproduceerd worden. Dit varieert van een houtkachel die bij Metaaltechniek wordt gelast tot een houten vogelhuisje dat in ons ScienceLab wordt gemaakt. Alles wordt door leerlingen gemaakt, verpakt en verzonden.

Neem dus snel een kijkje in onze webshop. Op dit moment vindt u hier de hierboven genoemde producten, de eerste kerstversiering en kunt u hier ook alle schoolgerelateerde betalingen verrichten voor bijvoorbeeld schoolreisjes en de vrijwillige ouderbijdrage.

www.prodepoort.nl/webshop